eTwinning Çalışmalarımız Ödül Aldı.

Okulumuz eTwinning projeleri Avrupa kalite ödülü aldı.

14.06.2023 402

Yabancı dil öğretiminde görsel araçların kullanılması oldukça faydalıdır. Bir fotoğrafı anlatmak için birçok kelime kullanmak gerekmektedir. Fotoğraflar tüm öğrencilerin derse aktif olarak katılmasına olanak sağlar. eTwinning projemiz sayesinde öğrencilerimiz sadece hayatın uçup giden anlarını yakalamakla kalmıyor, aynı zamanda dijital araçları da kullanarak İngilizce becerilerini geliştirmektedirler.  Projemizin amacı teknolojiyi müfredata etkili bir biçimde entegre ederek öğrencilerimizin yabancı dile karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve öğrencilerimize empati, saygı, hoşgörü gibi evrensel değerler kazandırmaktır. Uluslararası platformda yürüttüğümüz projemiz öğrencilerin hem kendi kültürlerini yakından tanıma ve tanıtma olanağı sunmakta hem de iletişim dili İngilizce olduğu için İngilizce dersine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamaktadır.

Emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Ayşegül Polat ve öğrencilerimizi tebrik14-06-202314-06-2023 ediyoruz.

Adres:
DAVRAZ MAH. 3993 SK. SÜLEYMAN DEMİREL EĞİTİM KOMPLEKSİ, SÜLEYMAN DEMİREL FEN LİSESİ MERKEZ / ISPARTA